Kies welk type kabel u zoekt:

De juiste interlink vinden

1'tjes en 0'tjes

Recht van de naald

kabelkarakter

Vanuit een digitale bron heeft u een digitale uitgang, vaak door middel van Toslink, Coax of USB connector. En hoewel digitaal signaal minder gevoelig is voor storingen vanuit de omgeving; heeft de samenstelling van de kabel altijd effect op het geluid van uw hifi systeem.  

Het verschil tussen een RCA interlink of een Coax interlink zit hem in de weerstand van de kabel. Doordat beide kabels wel dezelfde tulp connector gebruiken kan dit nog wel eens voor verwarring zorgen. 

Bij het afspelen vanaf een LP zet de naald beweging, vanuit de groef in de plaat, om in een heel klein elektrisch signaal. Elke vibratie, resonantie of ruis in dit signaalpad zorgt direct voor verstoring van het phono signaal. 

Phonokabels hebben ook speciaal een aardedraad geïntegreerd om potentiaalverschil te voorkomen met de phono versterker.

Een kwalitatieve kabel aan de bron van uw analoge signaalpad zal wonderen doen voor uw systeem! 

Wanneer een digitaal of phono signaal is omgezet door een DAC, of door een phono versterker, hebben we te maken met analoog line level signaal. Dit is dus de pure waveform die de versterker naar speakersignaal gaat versterken. Juist daarom is deze kabel zo ontzettend belangrijk.  Vangt deze kabel ruis op, dan wordt dat versterkt. En andersom, laat deze kabel dynamiek niet goed door, dan wordt dat niet versterkt. Timing voor een mooi stereobeeld, gelaagdheid in de muziek, komt allemaal tot zijn recht met goede RCA/XLR interlinks.