Second Life

Een actueel overzicht van demo modellen of door inruil verkregen apparatuur.
Tweedehands maar veelal nagenoeg in nieuwstaat!

 

Naim DAC

€ 1.075,00

Naim DAC

€ 1.075,00

Verkoop in opdracht de:
Internationaal veel geprezen DA-converter van Naim uit 2011, gekocht bij Lexicom Multimedia (factuur aanwezig). De DAC functioneert prima. Behalve netsnoer ook originele DIN kabel van Naim aanwezig. Deze DAC is ook met meer gangbare RCA kabels aan te sluiten. De officiële firmware update is uitgevoerd. Te koop wegens vervangen streamer en DAC. Is een mooie DAC om een wat oudere cd loopwerken en of cd-spelers op te waarderen. Is ook prima voor het aansluiten van muziek streamers!

Verkoop in opdracht een:
Stereo voor- en eindversterker uit de topserie van Rotel in 2002, gekocht bij HiFi Studio Zwaard (factuur aanwezig). Beide versterkers verkeren in prima staat. De afstandsbediening bevat lichte gebruikssporen, evenals de eindversterker (zie foto's). Alleen te koop als set, wegens vervangen versterking. Dit is een ideale versterker als je de eerste stappen in de hifi wil maken of voor een mancave!

Sale!

eze mooie phono versterker hebben we ter inruil verkrijgen en behoort in zijn prijsklasse tot de absolute top. Dat vinden wij niet alleen maar ook de (inter)nationale pers vindt dat!
Ivm een uprade is deze phono ingeruild. Hij is ook door ons in nieuw geleverd en is slechts 1,5 jaar oud. Kost nieuw €949 dus wees er snel bij want deze phono verstersterker is nu een koopje!

Sale!

Octave V70 Class A amplifier

€ 9.399,00 € 7.250,00
Sale!

Octave V70 Class A amplifier

€ 9.399,00 € 7.250,00

Demonstratiemodel te koop!

 

Klasse A, eerste klasse. Een circuitconcept met een betoverend middenbereik in zowel push-pull- als single-ended versterkers vanwege de lage vervorming. Maar helaas gaat het gepaard met een laag vermogen, dynamiek en overmatige verwarming van de versterker. Functies die niet 100% passen bij het productprofiel van onze populaire geïntegreerde versterkers. Het was daarom belangrijk om een ​​concept te ontwikkelen dat de onbetwiste tonale voordelen van dit principe tot leven zou brengen.

Kort gezegd betekent een "Klasse A-concept" technisch een hogere ruststroominstelling en dus minder vervorming (bijna alleen harmonischen van de tweede orde, ook wel k2 genoemd), maar ook een beperkte volledige modulatie met minder vermogen. Push-pull-concepten kunnen daarentegen 4-16 keer het uitgangsvermogen leveren in vergelijking met Klasse-A, maar missen inharmonische vervormingen (d.w.z. oneven harmonischen k3 en k5). Twee soundscapes met aan weerszijden volgers. Andreas Hofmann kwam natuurlijk in de verleiding om beide concepten te combineren tot iets nieuws.
Na uitgebreide ontwikkeling is een nieuw versterkerconcept ontstaan:
De V 70 Klasse A, een Klasse A push-pull versterker in een pentodecircuit.
Hiervoor moest een nieuwe Klasse A-technologie worden ontwikkeld:

De dynamische biascontrole

Dynamic Bias Control betekent dat Andreas Hofmann manieren heeft gevonden om het beperkte dynamische bereik, en daarmee het beperkte vermogen van het Klasse A-concept, dynamisch te verschuiven naargelang de vereisten. De ontwikkeling van de dynamische instelling van het werkpunt maakte een zelfregulerende klasse A-versterker mogelijk met ongeveer tweemaal het uitgangsvermogen van 50 W RMS met een piekvermogen tot 70 W (met Super Black Box).
Deze technologie combineert de tonale zuiverheid van klasse A met de dynamiek en prestaties van push-pull A / B-technologie.
Het moderne concept van een Klasse-A push-pull versterker in een pentodecircuit maakt het mogelijk om de Klasse-A deugden te garanderen over de gehele frequentierespons tot maximale modulatie. Het enorme vermogen, met maximaal 70 watt piekvermogen, ligt aanzienlijk boven het prestatieniveau van conventionele Klasse A-versterkers en is meer dan voldoende voor de meeste luidsprekers.

De geïntegreerde versterker is standaard voorzien van een gebalanceerde ingang. Als er een platenspeler is aangesloten, biedt het optionele phono-board (ofwel MC of MM) de juiste oplossing.

In het geval van de V 70 Klasse A wordt een auto-bias-schakeling gebruikt. De versterker past zich aan de gebruikte buis aan en hoeft niet te worden afgesteld. De beproefde BIAS-meting met de gekleurde LED's is echter nog steeds beschikbaar, alleen om te controleren of de vier uitgangsbuizen goed werken.

Net als de andere topmodellen van Octave heeft ook de V 70 Class A de vermogensvoorkeuze Power High en Low, zodat het apparaat optimaal aan verschillende eindbuizen kan worden aangepast. Vanwege het hoge vermogen in Klasse A-werking, moet een KT 120- of KT 150-buis worden gebruikt voor Power High. Minder krachtige KT88- of 6550-typen moeten op Power Low worden gebruikt. Ongeveer 15 W Klasse A en 25 W muziekvermogen zijn nog steeds beschikbaar.

Octaafspecifieke maatregelen, zoals het energiebeheer met elektronische bewaking, zijn geïntegreerd, evenals de ECO-modus, het moderne bypass-circuit van de thuistheater en de handige gereguleerde voorversterkeruitgang (voor directe aansluiting van een subwoofer).
Onze speciale voedingstechnologie beschermt de versterker tegen verschillende soorten netstoringen. Netspanningsfluctuaties en hoogfrequente netspanningsstoringen veroorzaken geen verslechtering van het geluid.
Met de V 70 Class A hebben we de lijn van de legendarische krachtige Octave geïntegreerde versterkers
uitgebreid met een zeer muzikaal klasse A-concept.


Basismodel V 70 Klasse A, optioneel Phono MM of MC
Tube-aanvulling
4 x KT120
Design Aluminium zilver of Aluminium zwart
Opties

Phono-ingang MC of MM
Black-Box en Super Black Box


Spezifications

Vermogen
2 x 50 W continu, 70 W piek in 4 Ohm

Frequentierespons
20 Hz - 70 kHz bij 50 W - 1 / -3 dB


Totale harmonische vervorming
<0,1% @ 10 W bij 4 Ohm

Signaal - ruis verhouding
- 100 dB / 50 W

Optimale belastingsimpedantie
4 - 16 ohm

Dempingsfactor
5 bij 8 ohm

Verbindingen
Ingangen: 5 x lijnniveau / RCA, 1 x bypass-functie / RCA

1 x Phono optioneel / RCA

1 x XLR-ingang

Uitgangen: 1 x Rec Out / RCA, Pre-Out instelbaar / RCA

Kenmerken
ODT / Octave dynamische technologieën, ECO-modus, energiebeheer


Voorversterker

Ingangsgevoeligheid / MED 300 mV RCA

Ingangsimpedantie 50 kOhm / RCA, 25 kOhm / XLR

Links / rechts overspraak 55 dB

Input naar Input Crosstalk - 105 dB

Uitgangsimpedantie Pre Out 240 Ohm

Max. Hoogte Level Pre Out 5 V eff.

Tube Complement Voorversterker

Driver buizen 1 x ECC 83, 2 x ECC 81

IVM inruil te koop aangeboden:

De bekroonde Fyne Audio F501 is de kleinere van de twee vloerstaande luidsprekers in de Fyne Audio F500-serie, maar is in staat om lage bassen en moeiteloze dynamiek te leveren vanuit een compacte, kleine voetafdrukkast. De 150 mm (6 ″) gepatenteerde IsoFlareTM-driver van de F500-serie geeft extra schaal en kracht aan de kenmerkende helderheid en articulatie van de Fyne Audio F500-serie en wordt vergezeld door een bijpassende 150 mm (6 ″) basdriver. De IsoFlareTM-driver levert isotrope energiestraling met puntbron constante directiviteit voor uitstekende stereobeelden, zelfs buiten de as. De Fyne Audio F501 is ideaal voor kleine tot middelgrote kamers en wordt geleverd met een speciale plint met ons BassTraxTM Tractrix diffusorsysteem, dat basenergie uniform in de kamer integreert

 

Type luidspreker 2,5 weg

Frequentie bereik 36-34000 Hz

Gevoeligheid 90dB

Aanbevolen vermogen 35-150 Watt

Impedantie 8 Ohm

Crossover-frequentie(s) 250 / 1700 hz

Aantal speakerunits 2

Afmetingen (H x B x D) 984 x 200 x 320mm

Gewicht 18.9kg

 

Sale!

Yamaha AX 1070 Verkocht!!!

€ 850,00 € 300,00
Sale!
Sale!

Yamaha AX 1070 Verkocht!!!

€ 850,00 € 300,00

Een top versterker die toen der tijd als "serh gut" was beoordeeld door het magazine Audio. Ideaal voor een beginnende audio fan of voor je mancave.

Te koop aangeboden:

Goed functionerende Shinx voorversterker met Siltech bekabeling en bijbehorend originele handleiding.

 

In goed staat!

 

ICM NAD C275BEE eindversterker combiprijs: € 1.500,-

Als het gaat om een NAD-product, wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan details. Van het zware stalen chassis tot de geavanceerde voedingen en de koperen bussen, de C 275BEE staat voor alles waar NAD voor staat. Uitgerust met NAD's ATOLogic-circuit, dat zowel een 12V-triggersysteem als een inschakelmogelijkheid voor de signalering bevat, maakt deze extra flexibiliteit het eenvoudig om de C 275BEE in elk besturingssysteem te integreren. De C 275BEE profiteert ook van NAD's PowerDrive™ circuittopologie, waardoor de C 275BEE onder verschillende omstandigheden maximale prestaties kan leveren. De C 275BEE levert een goed afgeronde, betoverende prestatie en laat u uw muziek horen zoals die bedoeld is.

 

 

ICM Sphinx Prject Two voorversterker combiprijs: €1.500,-

Sale!

Pathos Ethos met HiDac (demo)

€ 5.040,00 € 3.900,00
Sale!

Pathos Ethos met HiDac (demo)

€ 5.040,00 € 3.900,00

De Ethos ™ is de oplossing voor mensen die niet kunnen kiezen tussen aan apparaat met modern geluid of met een moderne vormgeving. De Ethos ™ hybride versterker biedt beide.

Op basis van het befaamde Pathos hybride-concept van buizenvoorversterker en MOSFET eindversterker, levert deze geïntegreerde versterker 100W per kanaal. Bonus: u kunt met de Ethos ™ 24-bits 96 KHz digitaal signalen van mp3-spelers, harde schijven en andere digitale apparaten importeren en converteren naar geweldig klinkende muziek dankzij de ingebouwde Pathos Digit ™ D/A-omzetter.

 • Analoge ingang: 2 gebalanceerde XLR en 5 ongebalanceerde lijningangen - 2 USB-aansluitingen
 • Audio uitgang: D/A converter
 • 50 x 43 x 14 cm (lxbxh)
Sale!

Opera Classica Grand Mezza (demo, nieuw, paartje)

€ 2.750,00 € 1.850,00
Sale!

Opera Classica Grand Mezza (demo, nieuw, paartje)

€ 2.750,00 € 1.850,00

 

Slanke vloerstaander die zowel akoestisch als visueel in bijna elk interieur kan worden toegepast.

Zelfs met een (buizen)versterker met een vermogen vanaf slechts 12 Watt kan een realistische geluidssterkte bereikt worden. Het is een drieweg bass-reflex luidspreker met de poort aan de voorkant. Daarmee kan de speaker dichter bij de muur dan bij modellen met de poort aan de achterzijde.

De tweeter is van Scanspeak, de middentoon luidspreker een model van Seas met gecoat papier. De twee woofers zijn ook van Seas en gemaakt van polypropyleen.

 • Frequentiebereik: 45 – 25000 Hz
 • Rendement: 89 dB
 • Nominale impedantie: 4 Ohm
 • Afmetingen: 20 x 100 x 32,5 cm
 • Gewicht: 20 kg.

 

Sale!

Synthesis Roma 753 AC (nieuwe demo!)

€ 3.490,00 € 2.800,00
Sale!

Synthesis Roma 753 AC (nieuwe demo!)

€ 3.490,00 € 2.800,00

 

Prachtig afgewerkte krachtige buizenversterker met 2 x 50 watt vermogen in pentode opstelling opgebouwd rond een dubbele triode 12AX7 voor de voorversterking en een paar EL34/6CA7 buizen in push-pull configuratie voor de eindversterking.

 • Vermogen: 2 x 50 watt
 • Ingangen: 5
 • Uitgang: pre out (volume aanpasbaar)
 • Stroomverbruik: 250W
 • Afmetingen: 410x330x260 mm
 • Gewicht: 20 kg

 

Sale!

Synthetis Roma 14 tube-cd speler (demo)

€ 2.890,00 € 2.250,00
Sale!

Synthetis Roma 14 tube-cd speler (demo)

€ 2.890,00 € 2.250,00

 

Dit is een cd-speler in het topsegment met buisjes en een da-converter die 32-bits/384KHz-signalen aan kan. De 14DC en de 14DC+ zijn beide voorzien van een TEAC loopwerk, en hebben elk 2 x ECC88 buisjes.

De 14DC+ verdient zijn plusje aan een behoorlijke verzameling aansluitmogelijkheden: USB 2.0, Sp/dif, optisch, outputs analoog (variabel), optisch digitaal.

 

Sale!

Psvane CV181-T-MII/2 / 6SN7 Matched Pair

€ 239,00 € 199,00
Sale!
Sale!

Psvane CV181-T-MII/2 / 6SN7 Matched Pair

€ 239,00 € 199,00

Te koop:

Gloednieuwe buizen van Psvane!

nog nooit gebruikt, mogen weg ivm inruil.

2 setjes van 2 buizen, prijs geldt voor 1 set!

 

!!!LET OP: NOG SLECHTS 1 SET BESCHIKBAAR!!!

Deze luidsprekers klinken nog steeds zeer goed ideaal voor iemand die in deze leuke hobby begint of voor in een mancave. Waren toen tijdens hun introduct midden en eind jaren 90 reference klasse in hun prijssegment. 

Algemeen

 • Hersteller: T+A
 • Modell: T 120
 • Hergestellt in: Herford, Deutschland

Neupreis: 3.600,- DM (UVP/Paar)


Informatie

 • Belastbarkeit (Nenn-/Musikb.): 120 Watt/160 Watt
 • Frequenzgang: 22-30000 Hz
 • Impedanz: 4 Ohm
 • Gewicht: 25 kg pro Box
 • Abmessungen: Höhe: 120 cm, Breite: 24 cm, Tiefe: 26 cm* Bodenplatte: 3 cm
 • 3-Wege-Transmissionsline mit innenliegendem TML-Treiber
 • Chassis:
 • 1x Hochton 25mm Huber 3486
 • 2x Mittelton
 • 1x Tiefton innen: I.E.V. WS160/25 OS 1404
 • 1x Tiefton: Vifa M21 WO-46
Sale!

MBL 126 radiaal luidspreker

€ 13.840,00 € 7.950,00
Sale!

MBL 126 radiaal luidspreker

€ 13.840,00 € 7.950,00

Dit betreft demo luidsprekers.
Wanneer je niet lastig gevallen wil worden door een sweetspot maar wel een geweldig stereobeeld wilt ervaren dan is dit jouw luidspreker. Deze speakers zijn door de (inter)nationale pers bejubeld om zijn enorme openheid, ongekleurde en realistische weergave, alsof je er live bij bent.
Deze speakers zijn te beluisteren maar maak dan wel eerst een afspraak.

Nieuwprijs €12340,- speakers
Nieuwprijs €1500,- speaker-stands

Sale!

AudioQuest EARTH XLR kabel 0,75 meter VERKOCHT

€ 1.199,00 € 750,00
Sale!

AudioQuest EARTH XLR kabel 0,75 meter VERKOCHT

€ 1.199,00 € 750,00

IVM inruil te koop aangeboden:

 

AudioQuest Earth XLR interconnect van 0,75 meter.

 

Volledig gereviseerd door AudioQuest, wordt met garantie geleverd!

Nieuwprijs 0,75 meter: € 1.199,- nu €750,-

 

Sale!

IVM inruil te koop aangeboden!

Een volledig afgeschermd design welke gebalanceerd of single-ended uitgevoerd kan worden.

Bestaand uit vier 26 AWG, silver-plated 99,9999% OFC solid-core geleiders, precisie gewikkeld in een minimum doorsnede configuratie die onnodige vullers of padding elementen elimineert.

Isolatie door middel van hoogwaardige FEP, geselecteerd om zijn superieure diëlektrische prestaties, en de interconnect is voorzien van zorgvuldig geselecteerde lage-massa-aansluitingen en differentiële aarding.

Net als alle andere kabels van Nordost wordt de Purple Flare vervaardigd en met de hand in elkaar gezet in de VS. Hierdoor is de consistente prestatie gewaarborgd. Het resultaat is een high-speed, low-loss interconnect waardoor het gevoel van muzikale kracht en momentum behouden blijft. Alsook een naadloze, grote bandbreedte en een uitstekende lage frequentie snelheid en gewicht.

 

Sale!

Wegens inruil te koop aangeboden!

VIABLUE™ NF-S6 AIR Zilver audiokabels zijn onze referentiekabels voor eersteklas muziekgenot met natuurlijke, warme geluidskarakteristieken en realistische en gedetailleerde weergave van alle frequenties.

 

De unieke structuur van de NF-S6 AIR Silver Analog creëert een luchtruimte in het midden van de individuele geleiders die in een cirkel zijn gerangschikt dankzij het speciaal ontwikkelde VIABLUE ™ Airpipe-systeem.

De op deze manier ontwikkelde ruimtelijke scheiding van de afzonderlijke geleiders elimineert vrijwel de tussenstromen die optreden tijdens de signaaloverdracht.

Tussentijdse opslag van lading in de kabel wordt vermeden, terwijl tegelijkertijd de capaciteit laag wordt gehouden. Het resultaat is een complete en snelle signaaloverdracht. Dit leidt tot een realistisch geluidsbeeld dat trouw is aan het origineel en dus tot een uitstekende luisterervaring.

Sale!

Dynaudio Audience 40 VERKOCHT!!!

€ 700,00 € 300,00
Sale!

Dynaudio Audience 40 VERKOCHT!!!

€ 700,00 € 300,00

De Dynaudio Audience 40 wordt alom gezien als een hele sterke zet van het Deense merk. Werd door de (inter)nationale pers zeer goed beoordeeld. De eerste Audience 40’s gingen over de toonbank voor zo’n 700 euro per setje.

Sale!

Octave V70 Class A met SuperBlackBox VERKOCHT!!!

€ 12.148,00 € 7.950,00
Sale!

Octave V70 Class A met SuperBlackBox VERKOCHT!!!

€ 12.148,00 € 7.950,00

IVM inruil te koop aangeboden:

Octave V70 Class A inclusief superblackbox (twv €2.749,-) van slechts 8 maanden oud! Nieuw bij ons aangeschaft in het voorjaar van 2021.

Nieuwprijs van beide componenten: €12.148,-  nu voor slechts € 7.950,- en wordt natuurlijk met garantie geleverd.

Sale!

Powerkabel 1 meter VERKOCHT!

€ 249,00 € 69,00
Sale!
Sale!

Powerkabel 1 meter VERKOCHT!

€ 249,00 € 69,00

Te koop:

 

Degelijke powerkabel met 7-voudige bescherming.

Wij hebben deze kabel getest en geeft een uitstekende weergave!

Geschatte nieuwwaarde € 249,-

Sale!

WireWorld Matrix 2 stekkerblok VERKOCHT!

€ 129,00 € 59,00
Sale!
Sale!

WireWorld Matrix 2 stekkerblok VERKOCHT!

€ 129,00 € 59,00

WireWorld Matrix 2 EU stekkerblok

Specificaties:

 • 6 vergulde OFC koper contacten
 • aansluiting voor C13 IEC eurostekker
 • mooie zwart aluminium behuizing voor optimale bescherming tegen RFI/EMI
 • interne OFC koperen star wired bekabeling
 • tot 13A
 • gewicht: 0,8 kg – afmetingen: 440 x 62 x 45 mm
Sale!

Te koop aangeboeden:

Deze upgrade-voedingskabel voor instapniveau is voorzien van zuurstofvrije koperen geleiders en gegoten connectoren met een zilverkleurige koperlegering. Een perfecte keuze voor instapniveau audiosystemen en videodisplays.

"Een neutrale kabel die een sterke dynamiek en een hoge detailresolutie bevordert."
"Sluit deze kabel aan op een TV, en het beeld is scherper, gedurfder en gedetailleerder."
"Deze Wireworld is een van de beste netsnoeren voor dit soort geld. Een echte aanrader."
What Hi-Fi?

"Effectief in het vergroten van de hoeveelheid muzikale informatie die door een systeem komt."
HFCHi-Fi Keuze, maart '07

"Ik ben er nooit een groot voorstander van geweest om veel geld uit te geven aan kabels; in te veel gevallen is het rendement op de investering voor mij gewoon niet zinvol. Er zijn echter uitzonderingen op elke regel, en Wireworld heeft er met hun 52-lijn voedingskabels een gecreëerd.

".....dit is een audio-investering op lange termijn die volkomen logisch is."
Home Theater Sound, feb '07

Specificaties
Type geleider: Zuurstofvrij koper
Isolatie: Composilex™ 2
Contacten: Verzilverd

 1. Wegens inruil te koop aangeboden:

Set KEF SP-3253 monitorspeakers.

Alle modellen van de RDM-serie zijn gebouwd op basis van de coaxiale Uni-Q-drivers van het merk. Met een geoptimaliseerd schema van crossovers garandeert het coaxiale ontwerp minimale fasevervormingen van het signaal. KEF RDM One heeft het ontwerp van een gesloten type. Luxe lakafwerking van zijafdekplaten neemt expliciet een opvallende positie van het systeem in de woonomgeving in. Er zijn verschillende manieren om het gevoel van volledigheid van het geluidsbeeld te creëren bij een relatief bescheiden laagfrequent potentieel. Het meest betrouwbaar is om een ​​neutraal evenwicht te nemen in alle gebieden van het spectrum, verlicht door het systeem. Een van de belangrijkste voordelen van RDM One is de strikte overdracht van toonverhoudingen. Elastische, een beetje droge, altijd paraat bas is vrij bescheiden op de achtergrond, maar kan indien nodig een betrouwbare basis van geluid van zelfs groot symfonisch orkest bieden. Hoewel je een lichte koelte in de stem van het systeem voelt, disciplineert het alleen het gehoor voor een juiste perceptie van de muzikale compositie. Je moet in dit opzicht niet denken dat het paar alleen is gemaakt voor strikte klassieke stijlen. Jazz, rock-n-roll en lichte populaire muziek voelen zich even comfortabel in het geluidsveld van KEF RDM One. Het merkvoordeel is een geweldig "gevoel" van ruimte. Het systeem creëert een helder, gedetailleerd beeld van het podium, goed gescheiden door zowel frontaal als diepte te horen. Deze opgesomde voordelen worden binnen een groot bereik van amplitudes gehouden, maar bij een verhoogd volume neemt de transparantie van het beeld af. KEF RDM One is een nauwkeurig apparaat voor het overbrengen van complexe muzikale omstandigheden. Dit belet je zeker niet om het te gebruiken voor het spelen van meer eenvoudige "schematische" muziek.

Sale!

Airtech staat synoniem voor een muziekprestatie zonder compromissen en wordt nu aangewend voor de Armonia-lijn van Audio Analogue. Zorgvuldig geselecteerde componenten en bedrading moeten zorgen voor een absolute referentie voor dit soort apparatuur.

Het gebruikte CD-mechanisme in de Grescendo is de CD-5010B die speciaal door Teac is ontworpen voor hoogwaardige audiotoepassingen. Het DA-conversiecircuit bestaat uit een TI-ontvanger met een zeer laag herstelde systeemklok (Jitter-residu van 50ps) en een TI DAC 24Bit / 192KHz Enhanced Multilevel Delta Sigma-architectuur. Bij dit product heeft Audio Analogue zich sterk gericht op de eindtrap. We hebben een actief filter van de vierde orde gemaakt dat, samen met een enkelpolig filter in de DAC, hierdoor onstaat een filter van de vijfde orde. Dergelijke filtering van hoge orde maakt het mogelijk om de afsnijfrequentie van de filteruitgang te kiezen met uitstekende prestaties.

Sale!

MBL Corona C21 VERKOCHT!

€ 7.500,00 € 4.750,00
Sale!
Sale!

MBL Corona C21 VERKOCHT!

€ 7.500,00 € 4.750,00

Dit betreft onze demo.

Deze versterker kan moeiteloos elke luidspreker aansturen en is door  de (inter)nationale pers bejubeld om zijn; snelheid, open geluid, dynamiek, detail, ruimtelijkheid, rhythem and pace, muzikaliteit en bouwkwaliteit. Wordt natuurlijk met garantie geleverd.

De versterker is te beluisteren. Maak dan wel eerst een afspraak.

 

Sale!

MBL Corona C11 VERKOCHT!

€ 7.139,00 € 4.250,00
Sale!

MBL Corona C11 VERKOCHT!

€ 7.139,00 € 4.250,00

Dit is ons demo model. Nagenoeg nieuwstaat en wordt met volledige garantie geleverd. De versterker heeft net 100 uur gedraaid. Deze voorversterker is door de (inter)nationale pers bejubeld om zijn ruimtelijkheid, plaatsing, detail, diepte en muzikaliteit. Dit is een versterker die de komende decennium probleemloos meegaat en veel plezier geeft..

Deze versterker is  te beluisteren. Maak dan wel eerst een afspraak.

Sale!

Verkocht!!! Piega Speakers AS-3

€ 1.390,00 € 499,00
Sale!

Verkocht!!! Piega Speakers AS-3

€ 1.390,00 € 499,00

Door inruil verkregen deze mooie monitor luidsprekers waren nieuw €1598,-
Laat je niet verleiden door zijn formaat. Deze speakers hebben het Piega sound en geven nog voldoende laag en dynamiek. Daarnaast hebben de speakers het mooie Piega design.
Je kunt er voor kiezen om de speakers op een stand te plaatsen of op te hangen aan de originele muurbeugels die gratis worden meegeleverd.

Ter inruil verkregen. 
De kabel was nieuw rond de €1300,- en was tijdens zijn introductie één van de best geteste speakerkabel in zijn prijsklasse. Hieronder kunt u een review lezen van Positive Feedback.

It fits right smack dab in the very center of HT's loudspeaker cable product line, and is their best all copper, single crystal formulation. The bi-wires are connected at the amplifier and are two separate lengths of low pass and high pass cable for most of its 8 foot length. They are terminated with top notch spades at the amplifier, spades for the low pass leg, and locking bananas for the high pass leg. All strands of the 6 nines pure copper are floating in Teflon tubes with air dielectric. They require about 100 hours of break-in for top performance, but sound very musical right out of the box. They sell for about $1330 in this aforementioned configuration. None of this prepares you for the performance of this very moderately priced wire …priced less, all in all, than most single meters of the ultra famous audiophile stuff.
What if I told you it sounded more realistic, harmonious, and extended than Kimber Silver Select Speaker Cable at 400% MORE $$'s? What if I told you I had $20k worth of high end exotic speaker cable gathering dust in my closet as a result of hearing the Pro-9 Reference? I understand from Jim Wang, CEO of HT, they built into this cable everything they have learned about pure copper formulations and windings since they went into business. I hear this and am very impressed. HT has created the most colorless, continuous, organic all copper cable in their history or maybe anyone's history. What a bargain! The Pro-9 Reference now makes it possible for nearly every audiophile to maximize their amp/speaker relationship without spending more for the cable than they spent on the speakers!
I've had experience with all kinds of exotic metal combinations for speaker cables and have settled on 100% copper as my all time favorite. Both of my reference systems are wired in all copper. I don't understand how HT can market this very serious and complex cable so inexpensively compared to others that cost so much more and sound very similar. That's unimportant. What is important is that this new addition to the HT line is a sonic overachiever and an involving sounding cable all around.
The Highs
With airy, delicate definition and extremely smooth performance, these are extraordinary cables for use with twitchy tweeters and the like. Try these with ceramic, beryllium, electrostats, etc. for superb results. Their seamless connection of highs and mids is even mannered and right sounding. You get a marvelous sense of depth and ambience with great control. They are near state of the art in overall performance in this important range.
The Mids
I have no criticism. They are evenly mannered throughout, with no obvious colorations to note. Lots of power and control in the mids, you'll hear oodles of definition comparable to many super expensive brands. Again, these are very, very musical unless your source is not. Mine are, and I wanted for nothing as I spent hours and hours auditioning the 9's. Overall balance is mid hall with lots of ambient air and a total lack of etch.
The Bass
Superb! In high or low power setups, you get powerful, deep, textured, articulate bass. They are wonderful for SET, and by contrast, solid-state systems. Almost the best you can get in this range at any price, I have rarely heard textures and definition from 20-250HZ as realistic and homogeneous. Nary a lump or bump, the Ref 9s are magical as bass wires.
Don't take my word, try them for yourself. You will be shocked at their performance!
Summary
The brand new Harmonic Technology Pro-9 Reference External Bi-wire Single crystal Copper Speaker Cable brings a price/performance breakthrough to audiophiles. I was gob-smacked when I first heard them and have yet to recover. For $1300 for a bi-wire pair, you can't go wrong! From 20-20,000 HZ, you'll get purity, evenness of tone, superb definition, harmonious performance, and powerful control the equal of cables costing 4 times more dough. Recommended for reference systems at economy system pricing, these are the first less costly speaker cables I'd actually use myself. HT is famous for bringing high value products to market. The HT Pro-9 Reference puts them squarely in the hall of fame! Robert H. Levi

Pro-9 speaker cables
Retail: $1300 a pair

Harmonic Technology

De Neukom kost nieuw €2540,- en wordt in opdracht verkocht

NEUKOMM AUDIO SYSTEMS is een klein Zwitsers audiofabrikant aan het meer van Zürich,
de natuurlijk klinkende audio-apparaten zijn met de hoogste kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd.
De elegante apparaten zijn gebruiksvriendelijk en ondanks het kleine formaat zult u versteld staan betreffende de dynamiek en power. Daarnaast is deze versterker muzikaal en verfijnd in zijn weergave.
De CPA 31S heeft een vermogen van 65 watt en vijf inputs.
U kunt deze versterker bij ons in de winkel beluisteren, maak dan wel eerst een afspraak.

Sale!

Verkocht!!!! Bryston Model T Black

€ 9.950,00 € 3.750,00
Sale!
Sale!

Verkocht!!!! Bryston Model T Black

€ 9.950,00 € 3.750,00

Soms is het voor ons ook moeilijk om afscheid te nemen van bepaalde producten en dat geld zeker voor deze Bryston Model T luidsprekers. Zwaar onderschat en helaas nog niet zo bekend in Nederland. Voor mij persoonlijk één van de beste luidsprekers zeker in zijn prijsklasse. Wanneer de deze speaker de juiste ruimte heeft en wanneer er aandacht gegeven wordt in het afregelen dan heb je echt een super luidspreker. Deze luidsprekers zijn enigzinds beschadigd daarom is het mogelijk om de luidsprekers te laten wrappen dat is in de vraagprijs inbegrepen. Maar ook wij moeten ruimte maken voor nieuwe demo's.
Hou je van drive, snelheid, openheid, verfijning, dynamiek, dan moet je zeker deze luidsprekers de kans geven ze zullen je versteld doen staan. De nieuw prijs van de Bryston Model T is €9950,-

Buitenkansje! Dit betreft een inruil is nog in nieuw staat gekocht in december 2017. Nieuwprijs €5997,-. Betreft de zwarte uitvoering.

De Cadenza Black moet wel geretipt worden.

Beluisteren is op afspraak mogelijk.

 

Sale!

Verkocht!!! Dynaudio Focus 60

€ 11.500,00 € 5.500,00
Sale!

Verkocht!!! Dynaudio Focus 60

€ 11.500,00 € 5.500,00

Dit betreft een verkoop in opracht. De huidige eigenaar gaat kleiner wonen. Hierdoor passen deze fantastische luidsprekers niet meer in de nieuwe woonkamer.

Voor u levert dit dan ook een buitenkansje op! De luidsprekers zijn van december 2017  en worden zeer scherp aangeboden.

(Inter)natonaal worden deze luidsprekers tot één van de beste active luidsprekers bestempeld. U heeft geen verserkers meer nodig. De ingeboude versterkers leveren in totaal 600W. Doordat de versterkers, tweeters en woofers perfect op elkaar zijn afgestemt zult u nooit vervorming ervaren hoe hard u ook speelt. De luisdsprekers hebben de mogelijkheid om ingesteld te worden hoe ze in de kamer staan, in de hoek, tegen een muur of vrij,  zo hebt u altijd de optimale weergave.

Wanneer u interesse heeft in deze luidspreker en u wilt ze beluisteren, bel dan eerst. De luidsprekers staan namelijk ingepakt bij de eigenaar.

Uitverkocht

Verkocht!!! Finale Audio Vivace

€ 2.950,00 € 1.550,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Verkocht!!! Finale Audio Vivace

€ 2.950,00 € 1.550,00

Dit betreft een demo luidspreker nieuw €2950,-. Dit is een hoogrendement 92 dB luidspreker voor mensen die een buizenversterker hebben of een solidstate versterker met niet al te veel vermogen. Laat je niet mislijden door de grootte van deze luidspreker. Klinkt daadwerkelijk groots. Ook wordt er vaak gevraagd bij een demostratie of er nog een sub-woofer meespeelt, echter dat komt allemaal uit deze luidspreker. Zie review.
• In-room frequency response: 50 to 20,000 Hz
• Continuous power handling (peak watts RMS): 40 watts
• Sensitivity: 92 dB @ 2,83 V
• Nominal impedance (ohms): 16 ohms
• Driver unit: 2.75 inch, Full-Range(Made in Italy)
• Cabinet construction: Laminated HDF - double stacked, damped, heavily braced, port tube - solid wood Cabinet design: Compression chamber, coupled to a backring folded horn
• Finish: Satin White or Black
• Cabinet size: H: 32.5 in. / 82.55 cm (with spikes) W: 7 in. / 17.78 cm D: 13 in. / 33.02 cm Weight: 26 lbs / 11.8 kg
• Country of origin: Designed and made in CANADA

REVIEW:
"That image specificity is one of the Mini's greatest strengths. It will paint the size and contour of a solo cellist with utmost precision. Even on large orchestral pieces where you'd expect a 3" driver to lose its composure, everything is clearly defined and in its rightful place, just not with the scale and physical presence larger speakers can achieve. But that really is no surprise. Imaging does get influenced by placement but the Minis are very flexible. They easily accommodate from very wide placement with strong toe-in to much narrower positioning with little toe-in. The key is to experiment with that toe-in factor. It will determine whether the centre stage fills up as well as influence treble extension. Speaking of the extremes of the musical range, the lower treble is surprisingly lively and gives a lot of its character to the speaker. You can hear it in string pizzicatos, guitars and the initial impact of percussion. The dynamic capability of these Minis in the lower treble where a lot of the meaningful transients happen, will surprise you." by Mr Frederic Beudot of 6moons.

Uitverkocht

Rega Elicit R

€ 1.750,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Rega Elicit R

€ 1.750,00

Deze is helaas verkocht

Nieuw prijs €2299,- Dit betreft onze demo versterker, is 1 jaar oud en ziet er perfect uit.
Deze versterker is al jaren lang Award Wining five stars bij Whats Hifi! Maar ook diverse andere magazine's prijzen deze versterker, die ver boven zijn prijs uitsteekt.
De versterker is bij ons in de winkel te beluisteren. Op deze versterker heeft u nog de volledige garantie!

Uitverkocht

Deze is helaas verkocht

Dit betreft een inruil op een nieuwere Bryston set. De vorige eigenaar is er zeer voorzichtig mee omgegaan en daarom ziet deze voorversterker er als nieuw uit! Deze voorversterker is super muzikaal en haalt alles uit een muziek-file, cd en of LP. Wanneer u de de diverse (inter)nationale reviews er op naleest komen deze allemaal tot dezelfde conclusie; Dit is de beste voorversterker die je in deze prijsklasse en ver daar boven kunt kopen. Sommige reviewers roepen zelfs dat dit de beste voorversterker is...! Deze voorversterker & losse voeding wordt nog steeds als nieuwe verkocht. Nieuwprijs is €6240,-.
Nieuwsgierig kom gerust langs op deze voorversterker te beluisteren. Hij staat bij ons permanent opgesteld!
U heeft nog 8 jaar garantie.
Audio Tempel is een officiële Bryston dealer.