Door inruil verkregen deze mooie monitor luidsprekers waren nieuw €1598,-
Laat je niet verleiden door zijn formaat. Deze speakers hebben het Piega sound en geven nog voldoende laag en dynamiek. Daarnaast hebben de speakers het mooie Piega design.
Je kunt er voor kiezen om de speakers op een stand te plaatsen of op te hangen aan de originele muurbeugels die gratis worden meegeleverd.

De Neukom kost nieuw €2540,- en wordt in opdracht verkocht

NEUKOMM AUDIO SYSTEMS is een klein Zwitsers audiofabrikant aan het meer van Zürich,
de natuurlijk klinkende audio-apparaten zijn met de hoogste kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd.
De elegante apparaten zijn gebruiksvriendelijk en ondanks het kleine formaat zult u versteld staan betreffende de dynamiek en power. Daarnaast is deze versterker muzikaal en verfijnd in zijn weergave.
De CPA 31S heeft een vermogen van 65 watt en vijf inputs.
U kunt deze versterker bij ons in de winkel beluisteren, maak dan wel eerst een afspraak.9

Sale!

Bryston Model T Black

€ 9.950,00 € 3.750,00
Sale!

Bryston Model T Black

€ 9.950,00 € 3.750,00

Soms is het voor ons ook moeilijk om afscheid te nemen van bepaalde producten en dat geld zeker voor deze Bryston Model T luidsprekers. Zwaar onderschat en helaas nog niet zo bekend in Nederland. Voor mij persoonlijk één van de beste luidsprekers zeker in zijn prijsklasse. Wanneer de deze speaker de juiste ruimte heeft en wanneer er aandacht gegeven wordt in het afregelen dan heb je echt een super luidspreker. Deze luidsprekers zijn enigzinds beschadigd daarom is het mogelijk om de luidsprekers te laten wrappen dat is in de vraagprijs inbegrepen. Maar ook wij moeten ruimte maken voor nieuwe demo's.
Hou je van drive, snelheid, openheid, verfijning, dynamiek, dan moet je zeker deze luidsprekers de kans geven ze zullen je versteld doen staan. De nieuw prijs van de Bryston Model T is €9950,-

Buitenkansje! Dit betreft een inruil is nog in nieuw staat gekocht in december 2017. Nieuwprijs €5997,-. Betreft de zwarte uitvoering.

De Cadenza Black moet wel geretipt worden.

Beluisteren is op afspraak mogelijk.

 

Sale!

Dynaudio Focus 60

€ 11.500,00 € 5.500,00

Dynaudio Focus 60

€ 11.500,00 € 5.500,00

Dit betreft een verkoop in opracht. De huidige eigenaar gaat kleiner wonen. Hierdoor passen deze fantastische luidsprekers niet meer in de nieuwe woonkamer.

Voor u levert dit dan ook een buitenkansje op! De luidsprekers zijn van december 2017  en worden zeer scherp aangeboden.

(Inter)natonaal worden deze luidsprekers tot één van de beste active luidsprekers bestempeld. U heeft geen verserkers meer nodig. De ingeboude versterkers leveren in totaal 600W. Doordat de versterkers, tweeters en woofers perfect op elkaar zijn afgestemt zult u nooit vervorming ervaren hoe hard u ook speelt. De luisdsprekers hebben de mogelijkheid om ingesteld te worden hoe ze in de kamer staan, in de hoek, tegen een muur of vrij,  zo hebt u altijd de optimale weergave.

Wanneer u interesse heeft in deze luidspreker en u wilt ze belluisteren bel dan eerst. De luidsprekers staan namelijk ingepakt bij de eigenaar.

Sale!

Finale Audio Vivace

€ 2.950,00 € 1.550,00

Finale Audio Vivace

€ 2.950,00 € 1.550,00

Dit betreft een demo luidspreker nieuw €2950,-. Dit is een hoogrendement 92 dB luidspreker voor mensen die een buizenversterker hebben of een solidstate versterker met niet al te veel vermogen. Laat je niet mislijden door de grootte van deze luidspreker. Klinkt daadwerkelijk groots. Ook wordt er vaak gevraagd bij een demostratie of er nog een sub-woofer meespeelt, echter dat komt allemaal uit deze luidspreker. Zie review.
• In-room frequency response: 50 to 20,000 Hz
• Continuous power handling (peak watts RMS): 40 watts
• Sensitivity: 92 dB @ 2,83 V
• Nominal impedance (ohms): 16 ohms
• Driver unit: 2.75 inch, Full-Range(Made in Italy)
• Cabinet construction: Laminated HDF - double stacked, damped, heavily braced, port tube - solid wood Cabinet design: Compression chamber, coupled to a backring folded horn
• Finish: Satin White or Black
• Cabinet size: H: 32.5 in. / 82.55 cm (with spikes) W: 7 in. / 17.78 cm D: 13 in. / 33.02 cm Weight: 26 lbs / 11.8 kg
• Country of origin: Designed and made in CANADA

REVIEW:
"That image specificity is one of the Mini's greatest strengths. It will paint the size and contour of a solo cellist with utmost precision. Even on large orchestral pieces where you'd expect a 3" driver to lose its composure, everything is clearly defined and in its rightful place, just not with the scale and physical presence larger speakers can achieve. But that really is no surprise. Imaging does get influenced by placement but the Minis are very flexible. They easily accommodate from very wide placement with strong toe-in to much narrower positioning with little toe-in. The key is to experiment with that toe-in factor. It will determine whether the centre stage fills up as well as influence treble extension. Speaking of the extremes of the musical range, the lower treble is surprisingly lively and gives a lot of its character to the speaker. You can hear it in string pizzicatos, guitars and the initial impact of percussion. The dynamic capability of these Minis in the lower treble where a lot of the meaningful transients happen, will surprise you." by Mr Frederic Beudot of 6moons

Uitverkocht

Rega Elicit R

€ 1.750,00
Uitverkocht

Rega Elicit R

€ 1.750,00

Deze is helaas verkocht

Nieuw prijs €2299,- Dit betreft onze demo versterker, is 1 jaar oud en ziet er perfect uit.
Deze versterker is al jaren lang Award Wining five stars bij Whats Hifi! Maar ook diverse andere magazine's prijzen deze versterker, die ver boven zijn prijs uitsteekt.
De versterker is bij ons in de winkel te beluisteren. Op deze versterker heeft u nog de volledige garantie!

Uitverkocht

Deze is helaas verkocht

Dit betreft een inruil op een nieuwere Bryston set. De vorige eigenaar is er zeer voorzichtig mee omgegaan en daarom ziet deze voorversterker er als nieuw uit! Deze voorversterker is super muzikaal en haalt alles uit een muziek-file, cd en of LP. Wanneer u de de diverse (inter)nationale reviews er op naleest komen deze allemaal tot dezelfde conclusie; Dit is de beste voorversterker die je in deze prijsklasse en ver daar boven kunt kopen. Sommige reviewers roepen zelfs dat dit de beste voorversterker is...! Deze voorversterker & losse voeding wordt nog steeds als nieuwe verkocht. Nieuwprijs is €6240,-.
Nieuwsgierig kom gerust langs op deze voorversterker te beluisteren. Hij staat bij ons permanent opgesteld!
U heeft nog 8 jaar garantie.
Audio Tempel is een officiële Bryston dealer.

Uitverkocht

Chord DAC Hugo TT

€ 2.750,00
Uitverkocht

Chord DAC Hugo TT

€ 2.750,00

Deze dac isverkocht

Deze vijf sterren DAC heeft wereldwijd fantastische reviews. Deze DAC wordt nu nog steeds door Chord verkocht. Nieuw prijs is €3950,-.
Als u de diverse reviews leest over deze Chord DAC zult u alleen door het lezen deze DAC willen hebben. Echter wij nodigen u uit om ook uw oren te laten overtuigen.
Deze DAC ziet er als nieuw uit.

Uitverkocht

NAD Master M12 & M22

€ 5.450,00

Deze set is verkocht!!!
Dit betreft onze demo set
.
De set is inclusief Bluesound/Wifi/bluetooth-module, nieuwprijs €7997,-. Alleen als set te koop. Wordt geleverd met de volledige garantie. De M12 uit de Masters-serie is een digitale high-end voorversterker/DAC die de lat voor deze productcategorie een stuk hoger legt. NADs supersnelle DirectDigital-technologie geeft een prachtig helder en gedetailleerd geluid, hoe je je muziek ook afspeelt.

Verder is hij gemaakt van massief aluminium en heeft hij een schitterende finish die je echt gezien moet hebben. Het mooie touchpanel is in één woord geweldig en maakt het heel eenvoudig om de M12 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om via de Bluesound-module te luisteren naar muziek van bijv. een streaming-service of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest enz. weer.
De M12 heeft aansluitingen voor digitale muziekbronnen, een computer (USB) en analoge apparatuur, bijvoorbeeld een draaitafel (MM/MC). En dankzij NADs unieke MDC-constructie kun je de M12 naar je eigen wens voorzien van extra modules. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor geïntegreerde Bluesound-streaming of HDMI-ingangen voor 24-bit Blu-ray-muziek of hoge-resolutiefilmgeluid in stereo. Als je kiest voor de Bluesound-module, krijg je er automatisch Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect, internetradio enz. bij.
De M22 uit de nieuwe Masters-serie is een analoge high-end klasse D-eindversterker met een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekerbelastingen. En dat met een minimaal stroomverbruik en een behuizing die veel compacter is dan je zou verwachten voor een analoge high-end eindversterker van deze kwaliteit.
Hij heeft een vermogen van wel 2 x 250 watt en dankzij de unieke, digitale PowerDrive-technologie van NAD kun je zelfs een dynamisch vermogen van meer dan 600 watt bij 4 en 2 ohm krijgen. Met andere woorden, meer dan voldoende om alle dynamiek van je muziek zonder vervorming uit de luidsprekers te persen, en dat op ieder volume.
De M22 heeft gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen (XLR/RCA) en kan daardoor worden gecombineerd met alle kwaliteitsvoorversterkers die er bestaan. De ultieme combinatie is natuurlijk met de NAD M12, die perfect past bij het oogverblindende ontwerp en de exclusieve afwerking van zwaar, massief aluminium. Wie hiervoor kiest kan ook gebruikmaken van de handige 12V-triggerfunctie, die de M22 automatisch inschakelt als je de M12 aanzet.
Alle voordelen van klasse D zonder de nadelenDit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de compromisloze manier waarop NAD de klasse D switching-technologie van Hypex toepast. Hierdoor wist het een versterker te bouwen met een extreem hoog rendement, die tot wel 90% van de energie naar de luidsprekers stuurt, waardoor de warmteontwikkeling echt minimaal blijft. Klasse D is natuurlijk niet nieuw, maar pas nu is een kwaliteitsniveau mogelijk waar ook ultrakritische high-end liefhebbers tevreden mee zullen zijn.
De M22 heeft een neutrale, transparante en dynamische weergave, zonder dat het geluid klinisch of digitaal klinkt.