Hoe het allemaal is ontstaan

AudioTempel bestaat sinds 2016. Daarvoor is oprichter Cor Van Empel jarenlang eigenaar geweest van Sound Emotions, distributeur van HiFi apparatuur. Doordat klanten hem vaak vroegen wat ze moesten doen om hun eigen audioset te verbeteren, of wat een goede combinatie is, heeft hij besloten een audiowinkel te beginnen in Heerenveen.

Heden

Na jaren van ontwikkeling is het merkenpakket aanzienlijk uitgebreid en daardoor zijn wij uit ons knusse filiaal in Heerenveen gegroeid en verhuisd naar het mooie Zwolle, met alle ruimte om met passie verder te gaan in dit mooie vakgebied. Onze doelstelling is uw live-beleving ook thuis te laten ervaren. Alle merken die wij verkopen zijn (inter)nationaal geprezen om hun kwaliteit en muzikaliteit.

Wat we voor u kunnen betekenen

Tijdens onze kennismaking met u - onder het genot van een kopje koffie, frisje of een wijntje - bespreken we uw wensen en mogelijkheden en zoeken we de juiste componenten bij elkaar. En natuurlijk kunt u de diverse apparatuur bij ons vrijblijvend komen beluisteren en kunt u ideeën op doen.

We hebben een groot aantal streamers, DAC's, versterkers, luidsprekers, platenspelers, CD-spelers etc. permanent klaar staan om te kunnen worden beluisterd.